sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Huomenna se starttaa!

SUURI AMERIKAN KIERTOMATKA -HAASTEVuoden 2013 aikana tutustumme lähemmin USA:n 50:een osavaltioon. Mukaan voit tulla valokuvin, piirroksin, kollaasein, kortein - ihan miten itse päätät tutustua rapakon takaiseen maailmaan.
Yksi osavaltio per viikko tahtia edeten saavutamme valtavasti suuremman USA:n tuntemuksen vuoden loppuun mennessä. Joillekin tuo suuri manner on hyvinkin tuttu, toisille lähes tuntematon suuruus. Tutustutaan ja autetaan muita tutustumaan Amerikkaan kunkin omien mieltymysten ja silmien kautta.

Haaste julkaistaan aina maanantaisin klo 10 ja vastausaikaa on 1 viikko. Ainakin alkuun linkkinsä voi jättää haasteviestin kommentteihin. Käythän katsomassa myös muiden haastevastaukset. Kutsu ystäväsikin ja tule rohkeasti matkalle mukaan!

Nappaa tästä (tai sivupalkista) nappi mukaasi!


4 kommenttia:

 1. Voi, tähän haluaisin mukaan, vaan, kun en vielä pääse Sinitaivaaseen. Mutta jos ulkaisen kuvan vaikka photobucketissa (kansio avoin kaikille) ja sitten kun vuodatus taas pelittää laitan sinne postauksen jälkijunassa, niin kävisikö se. Minullakin on ollut mielessä laittaa taas jossain vaiheesssa Maailman ympäri -matka käyntiin. Älä vastaa blogiini, kun siinä ei vielä kommentointi toimi.

  VastaaPoista
 2. Tottakai se käy! Tule ihmeessä mukaan!

  VastaaPoista
 3. Kappas vaan, maanataina ei olekaan mitään tekemistä :D Siis mukaan, aitoja kuviakin löytynee.

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa kaari3!! Kiva saada paikan päältä napattuja kuvia. Itse olen pitkälti lehti- jne. kuvien armoilla ja tietysti wikipedian ilmaiskuvat ovat hyvä lisä vastauksen kokoamisessa. USA:n käyntini kun rajoittuu Niagaranputouksilla vesiteitse kuljetusta 5 min. matkasta yhteen suuntaan. :)

  VastaaPoista