maanantai 28. tammikuuta 2013

Osavaltio1 - Alabama

SUURI AMERIKAN KIERTOMATKA -HAASTE starttaa!

 Nappaa tästä (tai sivupalkista) nappi mukaasi!

HUOM! Haaste siirtyy ensi maanantaina uuden VUODATUKSEN alustalle omaan blogiinsa osoitteeseen:
fiftystates.vuodatus.net 
Tervetuloa mukaan!


Vuoden 2013 aikana tutustumme lähemmin USA:n 50:een osavaltioon. Mukaan voit tulla valokuvin, piirroksin, kollaasein, kortein - ihan miten itse päätät tutustua rapakon takaiseen maailmaan.
Yksi osavaltio per viikko tahtia edeten saavutamme valtavasti suuremman USA:n tuntemuksen vuoden loppuun mennessä. Joillekin tuo suuri manner on hyvinkin tuttu, toisille lähes tuntematon suuruus. Tutustutaan ja autetaan muita tutustumaan Amerikkaan kunkin omien mieltymysten ja silmien kautta.

Haaste julkaistaan aina maanantaisin klo 10 ja vastausaikaa on 1 viikko. Ainakin alkuun linkkinsä voi jättää haasteviestin kommentteihin. Käythän katsomassa myös muiden haastevastaukset. Kutsu ystäväsikin ja tule rohkeasti matkalle mukaan!

ENSIMMÄISEN HAASTEVIIKON OSAVALTIO ON 

1. ALABAMA

Mukavia hetkiä haastevastauksen merkeissä!


Muistathan linkittää osallistumistyösi tähän postaukseen, niin toisetkin pääsevät tutustumaan sinun näkökulmaasi tästä USA:n osavaltiosta! Postauksesi voi sisältää muutakin osavaltioon liittyvää tietoa, mielestäsi mielenkiintoisia, löytämiäsi yksityiskohtia jne.

***
3 kommenttia:

  1. Hei Aino, valitsitko sen suoralinkin linkkivalikosta eli URL-vaihtoehdon? Sen kanssa pitäisi kuvan näkyä, jos kansiosi ei ole private tyyppiä.

    VastaaPoista
  2. Juu. Sen valitsin. Laitoin tämän nyt tuonne entiselle space-sivuilleni, joka nykyään on wordpressinä, on kyllä tosi monimutkainen sivusto. Tämän linkin pitäisi toimia,

    VastaaPoista