lauantai 19. tammikuuta 2013

Profiilikuvan päivitys

Kauan etsin oikeaa tapaa päivittää profiilikuvani bloggerissa niin, että se vaihtuisi myös niihin blogeihin, joissa olen lukijana lukulistalla. Vihdoin eilen sen keksin. Eli tässä ainakin yksi tapa:


Kun olet JONKUN TOISEN (ei omassasi) BLOGGER BLOGISSA, jossa on lukijalista, klikkaa sinistä palkkia "Liity tähän sivustoon". Avautuvassa ikkunassa on profiilikuvasi, jonka alla on teksti "Muokkaa kuvaa". Linkin takana on mahdollisuus ladata uusi kuva tilalle. Näin helppoa se on, mutta mistään bloggerin ohjesivuiltakaan en tätä ohjetta/vinkkiä löytänyt. En tiedä onko se helpoin, tai oikea, mutta ainakin se toimii.

4 kommenttia:

 1. Sekin vaikuttaa kuvaan, onko mukana google+:ssa vai pelkästään bloggerissa. Jos on vain bloggerissa, riittää että vaihtaa kuvan bloggerin profiiliin. Kuva vaihtuu silloin vähän viiveellä, mutta vaihtuu kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja vielä: Haukkukuvasi on tosi ihana :-)

   Poista
 2. Minäkin tätä asiaa pähkäsin kauan ja ohjeita toisilta kyselin. Samalla tavalla sen sitten hokasin, kun olin liittymässä yhden blogin lukijaksi.

  On muuten aikamoista viidakkoa nuo ohjeet! Eikä tosiaan kaikkeen ohjetta löydykään.

  VastaaPoista
 3. Minullakin on kuva, parikin, jotka putkahtavat milloin mikäkin, kai blogeista riipuen. Olkoot niin. Baskerihattuinen koirasi on aina niin iloinen.

  VastaaPoista