lauantai 2. helmikuuta 2013

Fifty States haaste muutti omaan kotiin!


USA:n OSAVALTIOT TUTUIKSI -HAASTE muuttaa heti kättelyssä uuteen kotiin (alk. 11.2.2013). On sen verran suuri vaara että haaste hukkuu muiden postausten sekaan, että päätin kuitenkin tehdä oman blogin tälle haasteelle.

Uusi tuore VUODATUS on toiminnassa, vaikkakin vähän tökkien vielä. Sinne 50States - haaste muutti osoitteeseen http://fiftystates.vuodatus.net

Kunhan kommentointi siellä alkaa toimia kuten pitää:

Oman linkkinsä voi lisätä kommenttikenttään, koska Vuodatus ei vielä salli html-koodin kirjoittamista postaukseen ja MrLinkyn toiminta perustuu juuri siihen.

Toivottavasti tämä selkeyttää haasteeseen osallistumista ja mahdollisimman moni tulisi mukaan jo alkumetreillä!

Tervetuloa rohkeasti mukaan tutustumaan Amerikan mielenkiintoisiin osavaltioihin haastekierrokselta 3 alk. 11.2.2013! Siihen saakka haaste jatkaa vielä täällä Studiotee.fi blogissa!

2 kommenttia:

  1. Kummallista! Jätit mun vuodatuksen blogiin kommentin, jonka linkki vei ensin tälle osalvaltiohaastesivulle, mutta nyt, kun kokeilin linkkiä uudelleen, se vein sinun vanhalle vuodatuksen sivulle jonka minun ymmärtääkseni olet siirtänyt bloggerin puolelle ?????

    VastaaPoista
  2. Kyllä vaan ja tosiaan ensin oli oikea linkki ja sitten yhtäkkiä vanha vuodatuslinkki. Se blogi on kyllä olemassa edelleen, joten jospa uusi vuodatus vaihtaa linkin sitä mukaa, kun itse siirtyy toiseen saman käyttäjänimen alaiseen blogiin.

    VastaaPoista