tiistai 26. helmikuuta 2013

Mitä puuhataan


Kevät etenee - ihan totta! Päivisin ollaan jo nollan paremmalla puolella ja öisin on pakkasta, kuten keväisin kuuluukin olla. Meillä on ollut kuvallisesti vähän hiljaiseloa viime aikoina ja taitaa vielä hetken aikaa ollakin, mutta aina kamera mukana kuitenkin kulkee.
 Viime aikoina, sen lisäksi, että koiran kanssa kuluu aika kummasti ulkoillessa ja muutenkin, on tullut aika paljon luettua ja nykyisin jopa piirreltyä - mitä vieläkin kovasti ihmettelen ja samalla tietokoneaikakin on vähentynyt huomattavasti.
Tämän kirjan elokuvana ilmestymistä odottelen tässä samalla kun haalin kevään aikana ilmestyviä, uusia osia kirjasarjoihini. Olen lukenut kirjan jo aikaa sitten. Nyt se on ilmestynyt myös kioskipokkarina. Elokuvan julkaisun (29.3.2013) vuoksi tietysti...!

3 kommenttia:

 1. Kaikenlaista mielenkiintoista on meneillään, kevät kutkuttaa moneen suuntaan. Ihanaa valoa.

  Mikähän siinä on, että kun jollain on video, koneeni pysähtyy siihen, ei mene ei tule, ei näytä, enkä pääse eteenpäin...Jokin tunnistusosa puuttuu???

  VastaaPoista
 2. Koirallekin kevät tuo uusia tuoksuja sään lämmetessä.
  Rakkauden kiemuroista lueskelet, sehän sopii hyvin kevääseen, mahla alkaa virrata.;))

  Samoin, ei ole tullut paljon ulkona kuvailtua talvella. Eilen oli aurinkoista, niin kamerakin pääsi mukaaan ulkoilemaan.

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoista on elämä ja varsinkin näin keväällä, kun aurinko alkaa paisteleen enemmän, tuo valoa tulleessan ja intoakin!
  Monenlaista tehtävää olisi , kun vaan aika riittäisi, hi!
  Sä olet siellä piirrellytkin, hieno sulkakin on syntynyt!

  VastaaPoista