maanantai 4. helmikuuta 2013

Osavaltio2 - Kalifornia

SUURI AMERIKAN KIERTOMATKA

 Nappaa tästä (tai sivupalkista) nappi mukaasi!Vuoden 2013 aikana tutustumme lähemmin USA:n 50:een osavaltioon. Mukaan voit tulla valokuvin, piirroksin, kollaasein, kortein - ihan miten itse päätät tutustua rapakon takaiseen maailmaan.
Yksi osavaltio per viikko tahtia edeten saavutamme valtavasti suuremman USA:n tuntemuksen vuoden loppuun mennessä. Joillekin tuo suuri manner on hyvinkin tuttu, toisille lähes tuntematon suuruus. Tutustutaan ja autetaan muita tutustumaan Amerikkaan kunkin omien mieltymysten ja silmien kautta.

Haaste julkaistaan aina maanantaisin klo 10 ja vastausaikaa on 1 viikko. Ainakin alkuun linkkinsä voi jättää haasteviestin kommentteihin. Käythän katsomassa myös muiden haastevastaukset. Kutsu ystäväsikin ja tule rohkeasti matkalle mukaan!

HAASTEVIIKON OSAVALTIO ON 

2. KALIFORNIA

Mukavia hetkiä haastevastauksen merkeissä!


Muistathan linkittää osallistumistyösi tähän postaukseen, niin toisetkin pääsevät tutustumaan sinun näkökulmaasi tästä USA:n osavaltiosta! Postauksesi voi sisältää muutakin osavaltioon liittyvää tietoa, mielestäsi mielenkiintoisia, löytämiäsi yksityiskohtia jne.

***
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti