lauantai 23. maaliskuuta 2013

Pinkkiä kevättä


Tilasin jo talvella uuden läppärin, mutta viime tipassa peruin kaupan kuitenkin. Nyt on kesä tulossa (vai onko?) ja tuli tarve löytää jokin vähän kevyempi vempain mukaan loma-ajaksi, joten kävin vähän tutustumiskierroksella ja pähkäilin, että table vai läppäri, table vai läppäri? Lopulta tein eräänlaisen kompromissin ja päätin hankkia 10" tablen tai 15" kannettavan välimaastosta 13,3" Samsung Np535u3c-a06se W8 pinkin pikkuläppärin, jossa on kuitenkin kivasti tehoja ja tilaa. Toivottavasti osoittautuu hyväksi päätökseksi ja ainakin tykkään, että on kevyt kuljetella. Painaa vain 1,5 kg. Sitä osaa varmasti arvostaa ainakin n. 3,5 kg:n 17" vanhan kannettavan raahaamisen jälkeen.

ps. Mukaan tilasin vielä Microsoft Office 365 Home Premium Attach ohjelman, että on toimisto-ohjelmat käytössä. Kotikoneella on versio, jota ei voi asentaa enää yhteenkään koneeseen, kun on jo kapasiteetti lisenssien osalta täysi.

5 kommenttia:

 1. Onnea uudelle tietokoneelle! Komea kaunis pinkki.

  VastaaPoista
 2. Onnea vaan uudelle koneelle. Kaunis on kuin karamelli.

  VastaaPoista
 3. Jännä väri tuo pinkki. Ei ihan mun ominta värimaailmaa. Uutta läppäriä minäkin kaipailisin, onhan vanhakin vielä ihan "toimiva", mutta olisi kipeästi putsauksen ja huollon tarpeessa, on tullut niin kummia oireita kuitenkin, joiden kanssa saa väliin tapella. Kesäaika-haaste Kihivaksessa korjattu. Tämä ei varmaankaan ollut vastauksesi. :)

  VastaaPoista
 4. Onnea uuden koneen omistajalle ja väri on sitten hieno!

  VastaaPoista
 5. Onpa pirtsakka väri uudessa kannettavassasi. On nuo pienet niin näppäriä matkalla mukana. Minä tässä pähkäilen uuden pöytäkoneen ostoa, vanhassa kun rupeaa tehot olemaan riittämättömät!

  VastaaPoista