maanantai 30. syyskuuta 2013

Menneitä ja tulevia

Vähän kuulumisia pitkästä aikaa muutoinkin, kuin kuvien muodossa.

Kesä ja syksy on kulunut lukemisen ja kirjojen hamstraamisen kanssa. Leffassakin on tullut käytyä huomattavasti tiuhempaan, kuin normaalisti ja elokuvia on katseltu myös kotosalla uusien leffahankintojen parissa.
Viimeksi eilen katsoin hiljattain hankkimani Tom Cruisen leffan Rock of Ages ja pöydällä odottaa vielä toinen Tompan leffa Oblivion. Samassa pinossa vuoroaan odottelevat myös kolmen vampyyrielokuvan boxi sekä musikaali Cats, jonka olen käynyt katsomassa aikoinaan myös Lontoossa "livenä".

Varattuna on jo myös blu-ray versio elokuvasta Varjojen kaupungit: Luukaupunki (City of Bones), jonka kävin katsomassa elokuvateatterissa historialliset kolme kertaa!! Kyseinen elokuva perustuu Cassandra Claren kirjasarjaan Varjojen kaupungit (The Mortal Instruments), jonka sarjan (5 osaa) olen lukenut kirjoina kahteen kertaan ja odotan innolla kuudennen ilmestymistä ensi keväänä. Samoin odotuslistalla on kakkososan leffaversio Tuhkakaupunki (The City of Ashes).Kirja- ja leffahankintojen lisäksi kaikenlaista muutakin uutta on tilattu tai on kiikarissa vielä. Tässä viime viikon lopulla otin ja tilasin Samsung Galaxy Note 8.0 minitabletin ja tänään innostuin hankkimaan pöytäkoneelleni juuri ilmestyneet Adoben Photoshop Elements 12 ja Premiere Elements 12 versiot. Paljon on myös kirjoja hyllyssä odottamassa lukemista ja lisää tilauksessa ja varauksessa, sitä mukaa kunhan saavat kirjat painettua.

Lopuksi vielä sen verran tulossa olevasta toiminnasta, että ensi viikon vaihteessa on kahden päivän Canon järjestelmäkamerakurssi, josta haen vähän lisää kameran toimintoja koskevaa tuntemusta, ettei tarvitse aina kuvata pelkästään automaattiasetuksin.

2 kommenttia:

  1. Hienoa että kesä jätti energiaa myös syksyksi. Paljon on uutta menossa, hyvä juttu...

    VastaaPoista
  2. Sulla on sitten siellä toimintaa tosi paljon!
    Ei tule vapaaajan ongelmia, hi!

    VastaaPoista