torstai 3. lokakuuta 2013

Postcrossailua ja paljon muuta

Olen ollut kiireinen myös postikorttitouhuissa jo jonkin aikaa. Innostuin teettämään omista valokuvistani postikortteja, sillä siten saa aina jotain ei-kaikilla-olevaa lähetettyä matkaan maailmalle. Jos haluat tietää aiheesta lisää, voit loikata kurkkimaan Postcrossing blogiani TÄSTÄ!

Olen ollut mukana Postcrossing piireissä jo vuodesta 2007 mukana. Välillä on ollut pitkiäkin taukoja kunnes innostus on taas iskenyt uudelleen. Vasta nyt aloitin kuitenkin omien korttien hankkimisen ja se on oikeastaan aika nastaa puuhaa. Esimerkkinä menköön vaikka tämä ihan viimeksi koostamani kortti (punertavuus kortissa ei ole postikortissa, vaan johtuu skannauksesta):
Useimmiten korttini ovat kuitenkin yhden kuvan postikortteja tai sitten itse kokoamiani kollaaseja tai digitöitä. Kaikki valokuvat ovat itse ottamiani. Jos olet kiinnostunut myös ostamaan korttejani, löydät "kaupan" myös tuosta yllä olevasta blogiosoitteesta.

Sitten muihin aiheisiin. Vähän aikaa sitten löysin kaupasta uudenmakuista Fazerin suklaata. Hyväksi totesin, mutta ihan liian makeaa, jos pitää syödä enemmän kuin pari palaa kerralla.
Tässä vähän vähemmän kaloreita sisältänyt herkku. Vaniljajogurttia, mustikoita ja mansikoita.
Mandi lähettää myös terveisiä kaikille blogivierailleni! Sai juuri tänään postista (Saksasta) tällaisen ihanan "näköiskortin". :)

Lopuksi hiukan "väritetty" versio erään aamun sumuisesta näkymästä rappukäytävässä.

Oikein antoisaa lokakuun alkua!

2 kommenttia:

  1. Juuri tulin ihailemasta korttisivujasi ja huokailemasta vauhtiasi siellä. On sinulla upeat kokoelmat ja koko ajan lisääntyy. Hienoa että innostuit omista korteista, koska on kiva lähettää maailmalle omia kortteja. Korttisi ovat upeita!

    VastaaPoista
  2. On sulla paljon kortteja kertynyt!
    Tosi kauniitakin.

    VastaaPoista