lauantai 28. joulukuuta 2013

Ennen ja jälkeen joulun ostokset

Tänään kävin pikakäynnillä Turun Skanssissa ja kuinka ollakaan ensimmäinen pysähdyspaikka oli iki-ihana Glitter -koruliike, jossa on pakko poiketa ihan joka kerta, kun Skanssiin saakka tulee lähdettyä. Tällä kertaa innostuin hamstraamaan niin hurjasti, että sain kerralla koko Bonuskortin täyteen (eli puuttuvat 6 leimaa), joten ensi kerralla tipahtaa sitten 10 euroa alennusta.


Korujen lisäksi en sitten käynytkään kuin vanhojen ystävien kanssa kahvilla ja lopuksi kävellessäni Click -kenkäkaupan ohitse, oli pakko poiketa sinnekin, sillä silmille suorastaan hypähtivät niittitennarit, joissa oli reilu ale. Pakko ne oli sovittamisen jälkeen kantaa kotiin...


Ennen joulua jo löysin vihdoin itselleni myös kivan kännykkäpussukan. Olen etsinyt sellaista jo jonkin aikaa, mutta vasta nyt se sattui löytymään.

7 kommenttia:

 1. I was very impressed by this post, this site has always been pleasant news. Thank you very much for such an interesting post. Keep working, great job! In my free time, I like play game: redball4games.com. What about you?

  VastaaPoista
 2. a pride for me to be able to discuss on a quality website because I just learned to make an article on

  VastaaPoista
 3. I thank you for the information and articles you provided

  VastaaPoista
 4. Die Technologie entwickelt sich schneller denn je und schneller als Sie denken. Diese aufkommende Technologie wird unsere Lebensweise verändern.

  VastaaPoista