keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Neljäs luukku

JOULUKALENTERI
Keskiviikko 4. Joulukuuta 
Kuva on otettu 3.12. 2013 Tyksissä, sairaalan kanttiinin pöydällä olleesta koristeesta.

Tänään juhlivat nimipäiväänsä Airit ja Airat! Onnea!

Muiden joulukalentereita: Liplatus, SusuPetal, Sini, Milla Maaria, Krisu, Aino ja Siskon kalenterihaaste

8 kommenttia:

 1. Johan bongasit upean kuvan kanttiinin pöydältä. Hieno luukku.

  VastaaPoista
 2. Kiiltäväkylkisiä on omenat, hienoja katsella, mutta se maistelu voisi olla toisenlainen kokemus. :)

  VastaaPoista
 3. Kauniin pirteätä joulumielen tuovaa.

  VastaaPoista
 4. Hieno luukku! Jaksaisitko neuvoa, miten saisin laitettua omiin postauksiini myös nämä teidän joulukalenterit nimellä? Kuten sulla on? Se on kiva idea ja siitä voi katsella muidenkin luukut samaan syssyyn?

  VastaaPoista
 5. Milla Maaria, kopioi ensin leikepöydälle sen blogin osoite, jonka haluat linkittää, kirjoita sitten postauksessasi sen henkilön nimi kenen blogi on.
  Blogspotissa linkitys toimii seuraavasti:
  Maalaa hiirellä (eli valitse) nimi, jonka kirjoitit. Klikkaa sitten kirjoitusalueen ylälaidassa olevaa "Linkki" sanaa. Avautuu luukku, jossa teksti: Mihin URL-osoitteeseen linkin pitäisi viedä? lisää blogin url-osoite tekstin alla olevaan tilaan. Jos haluat, että linkki avautuu uuteen välilehteen tai ikkunaan, klikkaa rasti kohtaan "Avaa tämä linkki uuteen ikkunaan". Klikkaa lopuksi Ok ja linkki on valmis.
  Toista tämä jokaisen nimen kohdalla jonka haluat linkittää. Kun teet uuden postauksen seuraavalle päivälle ja haluat samat linkit siihen, käyt vain "maalaamassa" ja kopioimassa edellisen päivän postauksesta koko hoidon ja kopioit sen leikepöydälle. Kun kirjoitat uutta postausta, liitä kopioitu rivi kohtaan, jonne sen haluat tulevan. Kuulostaa pitkältä jutulta, mutta tosiasiassa ihan nopea ja helppo juttu.

  VastaaPoista
 6. Kaunis, jouluinen asetelma.

  Minulla hajosi koneesta kovalevy, nyt on käytössö ikivanha, tehoton läppäri, jolla sivun avautuminen vie noin puoli tuntia, samoin kommentin kirjoittaminen ja lähettäminen. Ei siis oikein kätevää nettisurffailussa. Onneksi älysin ajastaa joulukalenterin aattoon asti ennen koneen hajoamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan kökkö!!! :( Tuoko pukki uuden koneen? Pidetään peukkuja ja toivotaan harvinaisen pitkää pinnaa sitä odotellessa!

   Poista
 7. Kiitos TeeTee avustasi. Eihän se ollut yhtään hankalaa kun oli noin hyvät ohjeet :-) Laitoin nyt osaan linkiksi 5. luukun kohdan ja jonnekin vain blogin osoitteen. Eli käykö nyt niin, että kun kopsaan tuota osoiteriviä tulevaisuudessa, niin se palautuu aina tonne viitoseen, kennelle tallensin sinne?

  Ja SusuPetal; onni onnettomuudessa :-D

  VastaaPoista