lauantai 1. helmikuuta 2014

Blogiarvontatapaaminen


kuva julkaistu SusuPetalin luvalla.

Otsikkohirviöllä on hyvä aloittaa pieni kertomus blogiarvonnassa voittamastani ihanasta Pallot -maalauksesta, jonka jäljestä vastaa monilahjakas SusuPetal. Kun sain tietää voittaneeni hänen blogiarvonnassaan yhden hänen töistään, lähdin innolla etsimään sitä "oikeaa" hänen laajasta tarjonnastaan. Rakastuin tähän Pallot -tauluun sekä muotojensa, että väriensä vuoksi ja koska sain ensimmäisenä tehdä valinnan, niin Pallot päätyivät minulle. SusuPetal kertoi olevansa tulossa piakkoin Turkuun, joten hän voisi tuoda taulun minulle tullessaan. Mikäs sen mukavampaa - ja jännempää - kuin tavata pitkäaikainen blogituttu ensimmäistä kertaa ihan kasvotusten!

Perusjännittäjänä tietysti ensin pohdin, että millainenhan persoona sieltä vastaani tulee ja olisimmekohan ollenkaan samalla aaltopituudellakaan. Kun sitten pienen odottelun jälkeen vihdoin löysimme toisemme kahvilan syövereistä, niin huomasin, että eipä ollut mitään jännittämistä. Hienosti juttu alkoi luistaa heti kättelyssä ja sitä riitti koko siksi tunniksi, jonka kahvilassa istuimme. Oli aivan ihanaa tutustua sinuun, Susu!

Kiitokset myös vielä näin blogin välityksellä upeasta taulustasi. Nyt se etsii arvoisiaan kehyksiä ja odottaa, että minne sen kuuluu seinilläni päätyä!

2 kommenttia:

  1. Kiitos itsellesi tapaamisesta, joka vihdoin, monen vuoden jälkeen toteutui! Ja kesällä mennään kuvausreissulle ja ikuistetaan Turku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea! Näkemys laajenee, kun on enemmän kuin yksi silmäpari katselemassa samaa kaupunkia!

      Poista