tiistai 1. huhtikuuta 2014

Haasteinfoa


Olen pitkään harkinnut ja siihen tulokseen tullut, että koska minulla on aika nykyään niin kortilla, etten ehdi enää käydä lähes koskaan kommentoimassa haastevastauksia eri haasteissani, niin on aika antaa periksi ja jättää muutama viikottainen haaste muiden käsiin.

Siispä näin ennakkoilmoituksena kerrottakoon, että ..


1234-kirjainhaaste päättyy, kun kirjaimet loppuvat 20.6.2014, eikä uusia 1234-haasteita ole luvassa ainakaan näillä näkymin.


Värikollaasihaaste jatkuu ainakin vuoden 2014 loppuun, eli n iin kauan, kun tämän kertaisia paletteja riittää. Tämän haasteen kanssa mietitään sen jälkeen uudelleen, vieläkö sitä jatketaan.


Makrohaaste saa tuomion ensimmäisenä. Se jatkuu tällaisenaan enää 18.6.2014 julkaistavaan haasteeseen saakka. Makrohaaste on ollut kaikkein suosituin haaste, joten ehdotankin, että joku innokas makroilija/bloggaaja suostuisi jatkamaan tätä kivaa ja inspiroivaa haastetta uudessa blogissa. Vanhaa blogia en valitettavasti voi antaa käyttöön, koska se on osa omaa blogistoani.

Jos kiinnostuit ja haluat olla jatkossa, eli juhannuksen jälkeisestä keskiviikosta saakka Makrohaasteen pitäjä, ota yhteyttä minuun, niin tiedän julkaista ilmoituksen ja uuden haasteosoitteen blogissani hyvissä ajoin, ennen oman haasteeni päättymistä! Vanha blogi jää näkyville, joten myöhemminkin siellä käyvät löytävät sitä kautta uuden haasteosoitteen.

ps. Tämä EI ole Aprilliä! :)

2 kommenttia:

  1. Voi surku, ymmärrän asian, olet uskollisesti vetänyt montaa haastetta. Uutta pitää itsellekin suoda ottaen uudet haasteet vastaan. Voi kunpa joku jatkais. Tätä infoo ei ole varmaan moni lukenut koska ei kommentteja ole ollut noissa haasteblogeissa.. Ei kai aprillia ?

    VastaaPoista
  2. Laitoin tämän tänne oikeastaan siksi, että jos joku haasteihmisistä sattuisi tännekin poikkeamaan. Nythän jo Makroporukka tietääkin oman osuutensa ja uusi host on löytynyt!

    VastaaPoista