torstai 1. tammikuuta 2015

Loppuvuosi 2014 osa 2

18.12.2014. Sitten sattuikin kohdalle oikea onnenpotku. Avoimet ovet HK-Areenalle TPS:n harkkoihin ja perään yleisöluistelutapahtuma Tepsin pelaajien kanssa. Glögiä, pipareita, nimmareita ja kuvia! Paaaaljon kuvia! Niin ja yksi hali - joka jättikin sitten kaiken muun alleen. ;)

Hallin aarteita: #3 Timo "Numppa" Nummelin -vitriini.
#35 Teemu Lassila
 Harkat käynnissä.

  Valmentajalla (Miika Elomo) on asiaa.
 Miika Elomo
 #31 Kristian Järvinen MV
 oik. #10 Otto "Katti" Karvinen. :) Linssilude "sattui" lähes jokaiseen kuvaan.
 "Mutka" (fanikatsomo).
 #16 Steven Seigo & kumpp.
 "Katti" tarkkana.
 Valmennustiimi Petteri Nummelin, Miika Elomo ja Marko Kiprusoff.

Pojat nimmarien jaossa, kentän laidalla mm. #41 Oskari Siiki, #25 Veli-Matti Vittasmäki, #16 Steven Seigo ja lippis päässä oik. kaukalon laidalla istumassa #10 Otto Karvinen.
#63 Niclas Lucenius
 #3 Petteri Nummelin. VIHDOINKIN! Tätä tapaamista on odotettu vaatimattomasti n. 20 vuotta!! "Palkkioksi" sain nimmarin fanipaitaan (varattu vain "Kolmosille"!) ja kausikirjaan, sekä kaupan päälle vielä halin! <3
Petu kertoi pukukoppivierailuni yhteydessä, että saa aloittaa harjoittelun. Vihdoinkin silmä on kunnossa! Siinäpä paras uutinen sitten syyskuun 13. päivän.


Jatkuu...

1 kommentti:

  1. Laitoin sinulle sähköpostia, kun voitit arvonnassani, en vain tiedä, onko osoite vielä voimassa, joten laitan vielä tähän. Laitatko minulle varmistuksen osoitteestasi sähköpostiini ainoeinontytar at gmail.com, kiitos!

    VastaaPoista