torstai 1. tammikuuta 2015

Loppuvuosi 2014 osa 5

29.12.2014 Sitten oli aika Keski-Euroopan Mäkiviikon. Siinä toinen laji, joka saa minut istumaan telkun ääreen kuin tatti. Nykyisin jännitystä ei enää ihan niin kovasti lajissa ole, kuin joskus aikoinaan, kun Matti Nykänen, Jari Puikkonen, Janne Ahonen ja kumppanit taistelivat kärkisijoista kisassa, kuin kisassa.
Myös U20 Nuorten jääkiekon MM-kisoja tuli katseltua telkusta joulun välipäivinä.

30.12.2014 Vielä mahtui yksi TPS:n kotipelikin vuoden 2014 puolelle. Se olikin jännitystä ja tapahtumia täysi. Aamulla ilmoitettiin, että Petteri Nummelin palaa tänään pelaavaan kokoonpanoon ja yllätys yllätys! HYÖKKÄÄJÄNÄ! Vihdoinkin saa taas nähdä Petun kikkailuja ja upeaa pelisilmää. Se, että hän on harjoitellut täysipainoisesti vasta vajaan viikon, tekee tietysti pelikunnosta täydellisen arvoituksen, mutta tuskinpa kunnon myötä taidot olisi minnekään kadonneet...

TERVETULOA TAKAISIN PETU!
Oli niiiin hienoa nähdä kolmonen taas jäällä ja elementissään joukkueen tsempparina ja kapteenina! Petun paluun myötä oli Niclas Luceniuskin saanut lisää vastuuta ja A:n (varakapteeni) rintaansa.
 TPS:n uusin hankinta #59 Juraj Simek ja joukkueen "kultakuuppa" #19 Ryan Lasch. Ennen Ilves-peliä saldo 9+19 (tämän ottelun jälkeen 10+21).
 Paluun myötä mediakin oli tietysti Petun kimpussa.
Oi, sitä asennetta, uskomatonta pelisilmää ja niitä nappisyöttöjä!! :) Ensimmäisen ottelun saldona monta hienoa oivallusta ja yksi upea syöttö (TPS:n kolmanteen maaliin). Petun saldo liigassa nyt 99 tehopistettä (jos joku tässä kohtaa ihmettelee, että miksi niin vähän, niin kannattaa muistaa, että Petu on pelannut suurimman osan urastaan ulkomailla (18v). Todennäköisesti se sadaskin piste tulee pian! Voi vain todeta JP Jalon sanoin: "Ihminen on luotu liikkumaan ja Nummelinit pelaamaan"!


Tähän on hyvä päättää tämä mielenkiintoinen vuosi 2014. Toivon Petulle ja lempparijoukkueelleni TPS:lle, sekä kaikille blogissani vieraileville hyvää ja onnekasta uutta vuotta 2015!!
 FELIZ AÑO NUEVO!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti