maanantai 2. maaliskuuta 2015

MV 21-28.2.2015

Olin viikon sairaana ja kuvaamaankaan ei oikein jaksanut ryhtyä. Siispä ihan jokaiselle päivälle ei myöskään mitään niin ihmeellistä mustavalkoista nyt löydy, mutta katsotaan, mitä aikaiseksi saatiin viimeisten kahdeksan päivän osalle helmikuuta.

21.2.2015 TPS-Sport ottelu oli mukavaa katsottavaa, kun kotijoukkue vei kauden viimeisessä kohtaamisessa kauan odotetut pisteet maalein 5-2.
22.2.2015 Tulppaanikimppu, jonka ostin isännälle synttäripäiväksi oli upea. Valitettavasti yksi varsi ei kestänyt seuraavana aamuna kukan avaumisen painoa.
Maanantaina 23.2. olin varannut kampaajan aamupäiväksi ja nappasin kuvan ennen ja jälkeen.

Flunssan iskemisestä huolimatta, raahauduin vielä tiistai-iltana 24.2. katsomaan viidenneksi viimeistä kotipeliä hallille. Ottelu oli TPS-Kärpät ja se hävittiin niukasti 1-2. Fanikatsomossa nähdään nykyisin jokaisen pelin ensimmäisen erän ajan nykyinen toimitusjohtajakin fanipaita yllään. Hieno ele!!
Keskiviikkona 25.2. oli pakko kuvata jo kuihtuvia tulppaaneja. Tälläkin kertaa kyseessä olivat isännälle ostamani synttärikimput.
Torstaina 26.2.2015 olisi ollut taas jääkiekkoa tarjolla, mutta nyt oltiin jo niin kipeänä, ettei sisullakaan jaksanut lähteä, vaan juuri ja juuri jaksoi televisiostakin peliä katsella. Eipä siinä paljon katseltavaa olisi ollutkaan. Peli oli täysin päinvastaista menoa, kuin tiistaina ja ottelu Saipaa vastaan hävittiin puhtaasti 0-4. Kortteja jaksoin sentään valita postcrossingia varten, vaikka postitusta saikin vielä odotella.
27.2.2015 Perjantain sanomalehdestä luettiin karua kertomaa eilisen pelistä.
28.2.2015 Helmikuun viimeisenä vuorossa oli pitkä jonotus päivystykseen ja evääksi lähti keuhkoputkien avaajaa ja paljon karkkikaupasta väkeviä karkkeja yskän ärsytystä lievittämään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti