sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Who am I?

Innostuin Uunan ideasta, joka on lähtöisin kuulemma Kaija Juurikkalalta. Hänestä en tiedä mitään, mutta Uuna kertoo, että on mm. kirjoittanut kirjoja.

Ideassa katsellaan itseään hetki peilistä, kysyen "kuka minä olen?". Sitten suljetaan silmät ja annetaan kynän viedä, kun piirretään paperille lyijykynällä "oma kuva", eli se kaivattu "sielun kuva"!

Aloittaessani ajattelin, että koska en osaa muutenkaan yhtään piirtää - varsinkaan mitään kasvoihin liittyvää, niin lopputulos olisi pelkkää hirveää sotkua. No, sotkuahan se olikin, mutta toisesta syystä, kuin alunperin kuvittelin! Suosittelen, että kannattaa kokeilla. Saatat yllättyä!


5 kommenttia:

 1. Niin herkkä ja kiltti, muita ajatteleva ja huolehtiva, vähän ujokin.
  Taitaa tykätä olla viidakon kätköissä ja keikkua puusta puuhun ;-)
  Hyvä Taiska!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno tulkinta, Uuna! Tykkää kyllä, mutta kun taitaa olla vähän "häkkilintuna", tai ainakin siltä se näyttää, kun tuota katselee... :)

   Poista
  2. Totta, jännää, miten en silloin nähnyt koko ristikkoa. Prinsessa kalterien takana? Et ole varmaankaan vielä näyttänyt rohkeasti, mitä kaikkea olet, mitä osaat...jotain sellaista siinä varmaan on. Tule ulos sieltä, revi kalterit rikki!!

   Poista
 2. Uuna puhuu asiaa, tule pois ristikon takaa, sinähän osaat vaikka mitä!
  Osaat niin kauniita kuviakin ottaa, edellisessä postauksessasikin oli niin kauniita jouteseniakin.
  Mutta Mandi on aina yhtä ihana ja kivan lenkin teittekin!
  Hyvää viikkoa teille sinne!

  VastaaPoista