sunnuntai 27. joulukuuta 2015

THE HOCKEY 2015 osa 2

Marraskuun harmauteen piristeenä oli mikäs muukaan, kuin lukuisat TPS:n kotipelit, joista ensimmäisenä pelattiin CHL-ottelu TPS-Storhamar, Norja 3.11.2015. En oikein tiedä mikä kameraani vaivaa, kun se automaattisesti tähtäilee aina samoja kasvoja. ;) Tiki, Kallio, Petu ja Spina.
 Pahuksen pleksi, kun osui katsekontaktin tielle... <3
Storhamarilla oli yllättävän suuri ja äänekäs kannattajajoukko matkassaan. Voitto saatiin kotiin kuitenkin lukemin 4-3, vaikka vierasjoukkue johtikin ensimmäisen erän jälkeen jo 0-3. Mahtava nousu Tepsiltä! Tepsin maaleista vastasivat tällä kertaa Ahtola, Nummelin, Siiki ja Pikkarainen.
7.11.2015 Katsottiin Suomen peliä telkkarista ja bongattiin kestosuosikkini Antti Törmänen kommentoimassa ottelua.
Samana päivänä sain myös 2 vapaalippua TuTo:n kotipeliin TuTo-Jokipojat, joka pelattiin Kupittaalla pe. 13.11.2015. Se olikin oikein kolmannentoista päivän ja perjantain tarina...
13.11.2015 TuTo-Jokipojat (Joensuu). Missä kiekkoa, siellä Tami (Juhani Tamminen).
 Harvakseltaan oli fanikatsomoonkin eksynyt kannattajia.
Kaiken lisäksi iskin pääni hallin betonipalkkiin, niin että lähes tähtiä näkyi. Onneksi siitä ei ole kuvaa olemassa.
18.11.2015 oltiin taas turvallisesti "omassa hallissa" HK-Areenalla ja vastaan asettui Porin Ässät. Kuvassa #7 Henrik Tallinder, #12 Dave Spina ja #78 Patrik Moisio.
22.11.2015 on siitä merkityksellinen kiekkopäivä, että tämän kauden "jahkailut" ovat nyt ohi ja uusi pelipaita yllä! Koska olin jo ostanut pinkin "Roosa Nauha" paidan numerolla 55, oli luonnollista, että peleissä yllä nähdään toisen suosikkini #12 Dave Spinan paita. Peli oli myös merkityksellinen siksi, että näimme ensi kertaa tällä kaudella (Teemu Lassilan 7 ottelun pelikiellon vuoksi) maalissa #34 Oskari Setäsen. Setäselle matsi toi perhosia vatsaan ensimmäisen kotipelin lisäksi se, että vastaan asettui hänen kasvattajaseuransa Rauman Lukko.
 Lämppäreissä näkee kaikenlaisia hauskoja tilanteita.
 "My Brothers" Tiki ja Spina.
 <3 No other words needed! :D
 Peli oli samalla myös Teddy Bear Toss. Ideana oli, että katsojat saivat lahjoittaa pehmoleluja vähävaraisten lasten joululahjakeräykseen. Jos TPS tekee maalin ennen toisen erän loppua, niin silloin saisi heittää pehmot jäälle. Näin kävikin ja nalleja kertyi laatikkokaupalla. Pelaajat auttoivat junioreita myös pehmojen kokoamisessa kentältä. Itse ottelu päättyi TPS:n 3-1 voittoon.
Kotipeliputki jatkui jo 25.11.2015 ottelulla TPS-Kärpät, jonka Tepsi vei niukasti 1-0 Harri Tikkasen maalilla. Lämppäreistä bongasin tietysti taas suosikkikolmikkoni Petun, Tikin ja Spinan. <3
 <3
 Iloisia ilmeitä ennen ottelua.
Petu ja päätön Setänen.
27.11.2015 Jo parin päivän päästä voitetusta Kärpät- ottelusta saapui Turkuun voitonnälkää uhkuva Lahden Pelicans. On mun ilo ja onni, että nämä "veikat" viihtyvät usein "lähekkäin". :)
Ei haittaa, vaikka Pelicanseille hävittiin 1-2. Minulle peli oli taas täysosuma ainakin kuvauskohteiden puolesta. :)
29.11.2015 iski tarve tehdä jotain erikoista ja siitä syntyi kaikkien aikojen "piparkakkutalo". Pelitilanne on kyllä selkeästi viime kaudelta, koska vastakkain ovat Tepsin #10 ja Saipan #12. :)
 Ei tätä voi syödä... liian "Hunajainen" lopputulos! ;)
1.12.2015 pelattiin jälleen CHL:ää ja vastassa oli kotoisesti Rauman Lukko. On tullut selkeästi esille myös se, että minulla on erikoisen valikoiva kamera hallussani.. ;)
 ..vai mitä olette mieltä?
 TPS-Lukko päättyi tasapeliin 3-3, joten ratkaisu jatkoon pääsijästä tulisi viikon päästä Raumalla Lukko-TPS pelissä. Kävi miten kävi, tämä mies on CHL:n osalta Tepsin "The Best"!
Jo seuraavana päivänä heti vastaan asettui Liigan osalta "idän ihme" Saipa Lappeenrannasta (Spinan viime vuoden joukkue) ja sekin ottelu kääntyi lopulta voittolaukauskisassa vierailijan voitoksi. Kaiken lisäksi tässä pelissä nähtiin ihan huutava vääryys, kun Spina ajettiin ulos päähän kohdistuvasta taklauksesta, vaikka videokuva näytti selvästi, että osuma tuli vastustajan rintaan.
Kuvassa Jonne Virtanen, Patrik Moisio ja Dave Spina.
Ehkä "Erikeepermies" Jussi Markkasen "alkurukous" auttoi pelin lopputulokseen - ehkä ei?! ;)
8.12.2015 katsottiin Lukko - TPS CHL ottelua televisiosta ja lopputulos 2-1 sai aikaan sen, että Tepsin tie tämän kauden eurooppaliigassa päättyi ja Lukko jatkaa puolivälieriin.
Seuraavaan kotipeliin olikin sitten kohtuuttomasti aikaa. Vasta 18.12.2015 oli taas mahdollisuus nähdä joukkue livenä Turku-hallissa. Vastaan asettui Kouvolan KooKoo. Tätä hymyä olikin jo ollut ikävä.. ;) TPS voitti voittolaukauskisan päätteeksi ottelun 3-2 ,josta tasoitus maalin Kumeliauskasille ovelasti syötti "number 12 Daaaaaave Spinaaaaa"! :)
Joulutaukoa kesti sitten Tapaninpäivään saakka. Eilen olikin TPS:llä jälleen juhlaottelu, sillä #16 Rauli "Rinti" Tammelinin pelinumero jäädytettiin ja paita nostettiin Turkuhallin kattoon. Juhlallisuuksien lisäksi ennen peliä järjestettiin nk. Perhepäivä, jossa jäälle pääsi luistelemaan ja lapsille oli roppakaupalla ohjelmaa myös kaukalon ulkopuolella. Itse paidan jäädytys tilaisuus oli hieno. Kuin myös päätteeksi pelattu ottelu TPS - Ilves, jossa päädyttiin lukemiin 3-0. Maalin tekijät olivat Dave Spina 1-0, Jerry Ahtola (Spina, Kumeliauskas) 2-0 ja päätöserässä tyhjiin laukonut Petteri Nummelin 3-0. "Thank you Dave! You Made My Day Again!" ;)


Tiki
 Kallio, Nummelin, Tikkanen&Spina
 <3
 "Wrooom" <3
 Tomi Kallio
 Ciao Bello! :)
 Rauli Tammelinin puhe
 Hieno ele oli, että ent. TPS pelaaja Simo Rouvali toi kattoon nostettavan paidan areenalle.


Omaa fiilistelyä ennen pelin alkua.. :D

Tammelinin pojanpojat saivat kunnian pudottaa aloituskiekon jäähän.
 Kanadamaljakin vieraili juhlan kunniaksi Turussa.
Pelipaitaan sain muutaman nimmarin (Tomi Kallio, Henrik Tallinder, Patrik Moisio, Oskari Siiki, Otto Nieminen ja Matias Pulli) ennen ottelua, mutta ne tärkeimmät vielä puuttuvat, eli Spinan ja Tikkasen. Jos olisin päässyt pelin jälkeen Edisoniin jatkoille, niin olisi ollut mahtava tilaisuus tavata sekä Spina, että Jerry Ahtolakin, mutta kun en päässyt... :( Ehkä (toivottavasti) siihen tulee vielä tilaisuus myöhemmin!! I really hope that someday later I have a chance... <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti