lauantai 19. joulukuuta 2015

THE Hockey 2015

Tähän väliin sopii mainiosti kooste syksykauden 2015 kiekkokuvista, kun Liigan joulutauko alkoi eilen.

20.8.2015 lätkäkausi starttasi osaltani CHL-pelistä HC TPS-Black Wings Linz jossa vietiin pisteet tuloksella 6-1.

Liigakausi TPS:n osalta starttasi puolestaan 12.9.2015
18.9.2015 Kapteeni Tomi Kallion avoin kirje päätyi myös minun seinälleni:

29.9.2015 vastaan asettui "Idän ihme" Kalpa, valmentajansa Pekka Virran johdolla. Tämä matsi vietiin puhtaasti 4-0.
Heti perään 1.10.2015 kaukaloon luisteli toinen itäsuomen joukkue Lappeenrannan Saipa. Ainakin Dave Spinalle, mutta ehkä myös Harri Tikkaselle tämä matsi toi pientä lisävirtaa. Pelasihan Spina vielä viime kaudella Saipassa ja Tikkanen taas on kotoisin Lappeenrannasta ja siis Saipan kasvatti.
 Saipa vei 3 pistettä maalein 0-5 Lappeenrantaan. Ottelun jälkeen haastattelussa oli kapteeni Tomi Kallio.
9.10.2015 pelattiin taas kotiareenalla ja tällä kertaa vastaan asettui Jyp, joka vei voiton maalein 1-4. Paikalla oltiin tietysti jo hyvissä ajoin...

Heti seuraavana päivänä 10.10.2015 TPS (ja minä+ bussillinen muita TPS-kannattajia) suuntasimme Raumalle Lukon vieraaksi. Kotiinviemisiksi jäi vain 1 piste, sillä Lukko vei jatkoajalla voiton maalein 3-2.
 Ajatella, että tämä halli on ollut joskus minunkin "kotiareenani"...
 Nyt olin siellä kuitenkin vain "vierasjoukkueen" kannattajana!
13.10.2015 sitten iski se kauan kaivattu "ilon päivä", kun Turkuun saapastelivat Kotkapaidat eli Vaasan Sport ja heidän mukanaan Otto "Katti" Karvinen! <3
 Miauu!
 Vanha stara Juhani Tamminen jakoi nimmareita erätauolla.
Pelin jälkeen haastattelussa yksi ottelun hahmoista, iki-ihana Harri Tikkanen. Taustalla kukas muu, kuin "another part of my brothers" eli Dave Spina. Matsin hoiti kotiin TPS lukemin 4-0. Tällä kertaa se toi kuitenkin vähän ristiriitaisia fiiliksiä, kun vastustajan riveissä luisteli viime vuoden Tepsi-suosikkini.
Seuraavakin kotipeli 16.10.2015 toi lisäfiilistä - ja monestakin syystä. Vastaan asettui Stadin Kingit eli HIFK, valmentajanaan maailman karismaattisin tyyppi eli Antti Törmänen. Noh, mielipide on tietysti vain minun, mutta siitä huolimatta... ;)
Peli päättyi hienosti Tepsille jatkoajalla 3-2 ja lisäksi pelin erätauolla Petteri Nummelin jakoi nimmareita juuri ilmestyneen kirjansa julkkareissa. Pakkohan se oli iki-suosikkini kirja hankkia ja vielä itsensä Petun omistuskirjoituksen kera.

Petun ja JP Jalon (kirjan kirjoittajan) nimmarit.
 Myös pelipaidan hiha sai nimmarit kahdelta elävältä legendalta Timo ja Petteri Nummelinilta.
Ja ettei siinä vielä kaikki sillä pääsin samaan kuvaankin ikifanitukseni kohteen kanssa. Parempi kuitenkin julkaista vain itse tähdestä kuva...

24.10.2015 oli vuorossa TPS:n Hall of Fame juhlaottelu, jonne oli kutsuttu myös legendoja vuosien takaa niin vierasjoukkueesta Tapparasta, kuin kotijoukkueesta TPS:stäkin. ns. Alumniottelu oli maukasta katseltavaa, kun kentällä häärivät sellaiset vanhat suosikkini kuin Janne Ojanen, Reijo Mikkolainen, Timo Nummelin, Kai Nurminen ja Kimmo Rintanen ja monet monet muut. Saimme nähdä myös Numpan maalinteon jälkeisen viulunsoiton!
 Hall of Famen henkilökohtainen suosikkivitriinini kuuluu tietysti yhdelle suurista niin TPS:n paidassa kuin muutoinkin, eli: ESA "Essi" KESKINEN.
 Hall of Fame
 Janne Ojanen
 Tapparan "pikkumaskotti" sai paljon huomiota osakseen.
 Tässä oli juuri viulu soinut, mutta ihan en ehtinyt kuvaamaan.
 Ottelu päättyi solidaarisesti rankkareiden jälkeen tasapeliin 6-6.

Virallisessa liigapelissä TPS-Tappara kävi kuitenkin fanien hurjasta kannustamisesta huolimatta vähän kökösti. Turpiin tuli oikein urakalla ja päätösnumeroiksi Tapparan matkaan lähti tulos 2-7. Nyt ei mennyt ihan putkeen...
31.10.2015 oli vuorossa Roosanauha -ottelu Espoon Bluesia vastaan. Ottelun suola oli joukkueen pelaaminen taas pinkeissä paidoissa ensimmäisen erän ajan. Toisella erätauolla näistä muutamat pelipaidat huutokaupattiin (Kallio ja erikoisuutena Saku Koivu) ja loput myytiin TPS Shopissa.
 Ehdin kuin ehdinkin tarpeeksi ajoissa paikalle, vaikka ryntäys rekille oli kova. Sain yhden himoitsemani aarteen kaappiini, vielä kosteana pelin tiimellyksestä... <3
 Tässä Tiki vielä samainen paita päällään ensimmäisen erän aikana.

 Kiekkosyksy 2015 -osa 2 julkaistaan myöhemmin.

1 kommentti: