torstai 11. elokuuta 2016

Kesäkuu on kesä-kuu

Kesäkuun jälkimmäisen puoliskon meininkiä seuraavaksi tarjolla. Omista lomista ei ole vielä tietoakaan, joten nautitaan nyt ensin vain upeasta kesäajasta ja keskitytään niihin hetkiin, kun ei työn tai harrastusten vuoksi istu tietokoneella.

13-17.6.2016 Alla olevat ensimmäiset kuvat ovat on neliönmuotoisia siitä syystä, että ne on otettu kännykällä Instagramissa julkaisua silmällä pitäen. Jos sinua kiinnostaa silloin tällöin ns. "instant" kuvat, niin Instagram on siinä tapauksessa se oikea vaihtoehto. Tähän blogiin laajempi kuvien postaus kestää aina paljon kauemmin.  Ensimmäinen kuva on otettu 13.6.2016 Ruoveden Kukkapaikka-nimisen huoltoaseman ja kukkamyyntipaikan edestä.
 Tämä kuva on Skanssin pihasta, Turusta.
 Toivottavasti tämä ei ole sitä vettä, joka lopulta vesijohtoihimme päätyy...
 Sarjassamme "värikuvia luonnosta":
Mandin kanssa rantalenkillä 19.6.2016. Vesi ei ole Mandin juttu...

Lisää aikaavieviä harrastuksia. Juuri geokätköilyn aloitettuani päätin myös rakentaa pitkästä aikaa 1000 palan palapelin, kun aihe oli niin mieluista.
Herkut ja ei-niin-herkut.

Kerta kiellon päälle ja loput kesäkuun kuvat sitten seuraavassa postauksessa.
Bä-ää...


7 kommenttia:

  1. Kiva kuvamatka, jossa oli silmänoloa. Pidin erityisesti tuosta viimeisestä kuvasta tuon palapelikuvan yläpuolella. Siinä oli sellaista tyyntä rauhallisuutta kuin Suomen suvessa pitää ollakin.

    VastaaPoista